پرشين خاويار

روند خريد خاويار ( قسمت دو )

3. به ياد داشته باشيد گران بودن به معناي بهتر بودن نيست

براي مثال يك خاويار پتروس 1954 لزوما از يك ريسلينگ آلماني كه تازه و سرحال باشد بهتر نيست .

يك قوطي پانصد دلاري از كالوگا به صورت خودكار -

شما را بيشتر از يك قوطي ده دلاري از تخم قزل آلا خوشحال نخواهد كرد .

خريد خاويار مانند خريد شراب مي ماند .

اين كار بر اساس قيمت انجام نمي شود .

بلكه بر پايه استايل و سبكي است كه تهيه مي شود .

هدف ما اين نيست كه براي خريد خاويار ، بهترين نوع آن را پيدا كنيم .

ما مي خواهيم در نهايت چيزي را پيدا كنيم كه شما دوست داشته باشيد .

اگر عاشق صدف هستيد كه به آب نمك قوي نياز دارد و گاهي طعم فلزي دارد -

تخم استورژن از كاليفرنيا كه سفيد و خوب است مي تواند براي شما مناسب باشد .

اگر يك چيز ملايم تر مي خواهيد استراي طلايي ممكن است بيشتر به كار شما بيايد .

در حقيقت ، ما متوجه شديم كه اكثر تخم هاي گران قيمت خيلي تميز هستند و طعم طبيعي دارند .

همچنين در هنگام خريد خاويار گران قيمت خيلي سخت است كه بگوييم شما داريد خاويار مي خوريد .

حتما به گارسون بگوييد كه تمايل داريد چگونه خاويار براي شما سرو شود ؟

ممكن است شما با كره ، درخشان يا ... آن را ترجيح دهيد .

4. ريشه و تار و پود را در نظر بگيريد

اگر مشروبات گازدار جزو علايق شما است هيچ چيزي بهتر از خاويار قرمز براي خوردن با آن وجود ندارد .

تخم قزل آلا چيزي كه به همان اندازه كه نان تست آووكادو پيدا مي كنيد ، پيدا مي شود در اكثر رستوران هاي آمريكايي يافت مي شود .

در مرحله بعد تخم سالمون وجود دارد كه نرم تر و ظريف تر و بزرگ تر است .

اين به معناي وجود دوز بالاي روغن ماهي است .

اما معيار هاي اصلي براي خريد خاويار سياه را خارج از محدوده مشروبات گازدار تصور كنيد .

كارشناسان هميشه به دنبال صاف ترين تكيلا و سالم ترين استيك نيستند .

آن ها متوجه مي شوند كه گاهي اوقات به خاطر حرارت بالا برخي جا ها ممكن است دچار سوختگي شود .

همچنين مي دانند كه اين موارد گاهي براي جويدن مناسب است .

گاهي اوقات فيله به خاطر تركيب شدن طعم آن با سس دقيقا همان چيزي مي شود كه ما مي خواهيم .

مثل فيله ، سوروگا يا بري به اندازه همتايان خود سفت نيستند .

اما اين به آن معني نيست كه با پك هاي گران قيمت بسته بندي نمي شوند .

منبع : https://talagene.com/articles/buying-caviar-steps-part-two/


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۳ آبان ۱۳۹۸ساعت: ۰۱:۰۰:۴۰ توسط:پرشين خاويار موضوع:

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :